Scholl sisäänkasvaneen kynnen hoito 1 kpl

Scholl sisäänkasvaneen varpaankynnen hoitosetti on yksilöllinen Dual Action -järjestelmä ja se helpottaa sisäänpäin kasvavan kynnen aiheuttamaa epämukavuutta välittömästi.

Pakkauskoko:
1 kpl
Markkinoija:
Reckitt Benckiser Nordic A/S
Tuotetta varastossa
21,41 €

Sisäänpäin kasvava varpaankynsi on kyseessä, kun isovarpaan ihon ja kynnen välissä on painetta aiheuttaen epämukavuutta, mutta siitä ei ole kyse, jos kynsi on lävistänyt ihon. Scholl sisäänkasvaneen varpaankynnen hoitosetti on yksilöllinen Dual Action -järjestelmä, ja se helpottaa sisäänpäin kasvavan kynnen aiheuttamaa epämukavuutta välittömästi. Jos kynttä ei hoideta, kynsi saattaa lävistää ihon ja kasvaa kudoksen sisään aiheuttaen viiltävää kipua.

  • Varpaankynnen suoristusklipsi auttaa kynttä kasvamaan suoraan ehkäisten epämukavuutta ja kipua.
  • Voidaan käyttää kenkien, sukkien ja sukkahousujen kanssa.
  • Viilentää ja helpottaa.
  • Suunniteltu ja arvioitu jalkahoidon asiantuntijoiden kanssa.

Vaihe 1: Suihkuta viilentävää aerosolia hoidettavalle alueelle
- Puhdista ja kuivaa vahingoittunut kynsi/kynnet, ja poista mahdollinen kynsilakka.
- Ravistele suihkepulloa hyvin ennen käyttöä. Pidä pullo noin 10 cm:n päässä jalasta, ja suihkuta valmistetta kynnen vioittuneelle alueelle sekä ympäröivälle iholle.
- Anna suihkeen kuivua vähintään minuutin ajan.
- Käytä enintään viisi kertaa päivässä lievittääksesi kipua. Pidä vähintään 1 tunnin tauko käyttökertojen välissä.

Vaihe 2: Levitä varvasliima
- Varmista, että kynsi on riittävän pitkä (vähintään 2 mm yli varpaan pään), jotta klipsin voi kiinnittää.
- Avaa kynsiliimapullo ja levitä siveltimellä ohut kerros liimaa vioittuneen kynnen kärkeen. Varmista käytön jälkeen, että liimapullon kansi on kunnolla kiinni.
 

Ei sovellu käytettäväksi alle 12-vuotiaille lapsille. Ei sovellu käytettäväksi lapsille ilman aikuisen valvontaa. Ensimmäisen käytön jälkeen iho saattaa olla arka vielä 24–48 tuntia. Vain ulkoiseen käyttöön. Käytettävä vain ohjeiden mukaan. Älä käytä rikkoontuneella tai ärtyneellä iholla. Älä käytä muiden jalkavaivojen hoitoon. Vältä aineen joutumista silmiin ja iholle. Sisältää pieniä osia – tukehtumisvaara. Sisältää painepakkauksen. Älä riko/lävistä, polta äläkä altista lämmölle. Herkästi syttyvä. Saattaa aiheuttaa ihon herkistymistä. Sisältää syanoakrylaattiliimaa. Liimaa ihon ja silmät hetkessä. Vältä aineen joutumista silmiin ja iholle. Älä hengitä höyryä/kaasua. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä ja hakeudu lääkäriin.

Vaihe 3: Varpaankynnen suoristusklipsin kiinnittäminen
- Aseta klipsi kynnen vapaaseen reunaan, ja varmista, että klipsin reunat ovat kiinni kynnen molemmin puolin. (Vinkki: Aseta toinen koukku ensin kynnen alle ja liu’uta klipsi sitten kynnen toiselle puolelle, jotta saat kiinnitetyksi vielä toisen koukun.)

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Scholl sisäänkasvaneen kynnen hoito 1 kpl
Arvostelusi