Juankosken apteekki
ma – pe klo 9 – 18
la ja aattoina klo 9-14
(31.12. avoinna 9-18)
su ja juhlapyhinä klo 12 – 15

 

 

Säyneisen sivuapteekki
ma – pe klo 9 – 15
(24.-27.12. suljettu)
 

Palvelut

Lääkkeiden kotiinkuljetus

Kuljetamme lääkkeitä koteihin Juankosken ja Muuruveden alueille. Ota yhteyttä apteekkiin puhelimitse sopiaksemme kuljetuksesta. Kuljetus on maksullinen (5-10 eur).

Lääkkeiden noutaminen myös apteekin ulkopuolelle onnistuu. Ota yhteyttä niin sovitaan turvallinen lääkkeiden nouto.

Erityisasiantuntijat

Juankosken apteekista löytyy tällä hetkellä erityisasiantuntijuutta ihonhoitoon, astmaan, diabetekseen sekä sydän- ja verenpaineasioihin. Meiltä on saatavilla myös lääkehoidon arviointipalvelua sekä lääkkeiden annosjakelua.
Huolehdimme täydennyskoulutuksesta, jotta asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelun.

Reseptien uusiminen

Reseptit eivät uusiudu automaattisesti, vaan asiakkaan täytyy pyytää reseptin uudistamista joko tietokoneella itse kirjautumalla pankkitunnuksilla www.kanta.fi tai apteekista tai terveyskeskuksesta. Mikäli et itse käy apteekissa, asioiden hoitajalla täytyy olla reseptin uudistamispyyntöä varten kirjallinen apteekkikohtainen suostumus, johon lomakkeita saa apteekista Tai uusi kätevämpi tapa tehdä on tehdä sähköinen valtuutus toisen henkilön puolesta-asiointiin esim. alla olevasta linkistä.

https://www.suomi.fi/ohjeet-ja-tuki/tietoa-valtuuksista/toisen-henkilon-puolesta-asiointi

Terveyskeskuksen kautta reseptien uudistamismispyynnön voi tehdä myös soittamalla. Varaa reseptin uudistamiseen 8 vuorokautta.